Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи по безупречен начин в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи по безупречен начин в
Коментари Харесай

Програма: Григор Димитров излиза срещу световния №10 в сряда следобед

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се показа по безукорен метод в откриващия си дуел на конкуренцията от категория АТР 500 в Ротердам и се нуждаеше от по-малко от 60 минути, с цел да наложи волята си над Аслан Карацев, отпускайки едвам четири гейма на тръгналия от квалификациите руснак. Така първата ни ракета си обезпечи място във втория стадий на шампионата, където го чака надалеч по-сериозно тестване в лицето на международния №10 Хуберт Хуркач.

Полякът е един от най-опасните състезатели, когато става въпрос за конкуренция в зала, имайки поради мощния начален удар, с който разполага и който му носи голям брой бързи точки. До този миг двамата са се изправяли един против различен в публични дуели единствено два пъти, като във всеки от мачовете успеха бе на страната на родния ни играч. Трябва да отбележим обаче, че и двете срещи до момента - на Мастърса в Индиън Уелс през 2021-ва и Мастърса в Монте Карло през 2022-ра, са били решавани след тайбрек в третия сет.

Предстоящият конфликт сред Димитров и Хуркач е подложен под номер три в програмата за сряда на втория по величина корт в Ротердам, което значи, че се чака двамата тенисисти да излязат на корта към 15:00 часа българско време.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР